Zaalverhuur Limmen

 

Feesten & Partijen

Zoekt u een zaal in de omgeving van Limmen voor uw evenement omdat uw eigen woning of bedrijfsruimte niet voldoende ruimte voor alle gasten biedt? Dan is de huur van een zaal bij ons restaurant in Limmen een uitstekende oplossing. We verhuren onze zaal alleen met onze diensten en verzorgen het complete plaatje, van welkomstdrankjes tot tot walking diners. Bijna niets is ons te gek!

[Offerte zaalverhuur]

(Gelieve te bellen voor 17:00 uur of na 21:00 uur)

Bel ons op 072 505 1313

Vraag een offerte aan
Onderaan deze pagina staat een contactformulier waarmee u ons alle wensen en eisen kunt toesturen. We willen de volgende gegevens in ieder geval van u weten:

  • Wat is de gelegenheid van het evenement of feest?
  • Hoeveel gasten verwacht u ongeveer?
  • Heeft u speciale wensen?

Als u bovenstaande info heeft gegeven dan nemen zo snel mogelijk contact met u op om alles te bespreken en denken graag met u mee over de invulling van de zaal. Hoe specifieker u uw wensen doorgeeft, des te beter wij kunnen bepalen welk arrangement het beste bij uw feestje past.

De arrangementen van eetBarLekker

Voor elke gelegenheid hebben we een passend arrangement. Verwelkom uw gasten met een welkomstdrankje of laat ons de gehele avond de catering doen met lekkere warme en koude hapjes. De mogelijkheden zijn eindeloos! Bekijk onze arrangementen, neem contact met ons op door te bellen naar 072 505 1313 of vraag direct een offerte aan.

Bekijk al onze arrangementen

 

Feestzaal Limmen

Heeft u iets te vieren? Maak uw feest onvergetelijk in onze prachtige en sfeervolle feestzaal!

Vanaf slechts €30,- per persoon geniet u van een compleet verzorgde feestavond. Wij regelen alles voor u, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw eigen feestje. Dat wilt toch iedereen?

Kom bij ons feesten en ervaar een avond vol plezier en gemak!

Trouwzaal Limmen

Willen jullie elkaar het jawoord geven in een romantische, versierde zaal in Limmen? EetBarLekker stelt graag een op jullie wensen aangepaste zaal beschikbaar voor een onvergetelijke bruiloft. Ook hiervoor is in overleg veel mogelijk. Zo kunt u bij ons het jawoord geven, het diner laten verzorgen en het trouwfeest vieren. Wel zo praktisch. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, dan hoort u zo snel mogelijk van ons.

Komt u niet uit Limmen?

Geen zorgen! We hebben ook vaak de zaalverhuur geregeld voor plaatsen in de omgeving. Iedereen is van harte welkom in eetBarLekker te Limmen. Ons restaurant is gemakkelijk te bereiken vanuit onder andere:

Heiloo, Castricum, Akersloot, Egmond, Uitgeest

Offerte aanvragen zaalverhuur Limmen

Neem eenvoudig contact met ons op en vertel ons alles over het te organiseren event. Vergeet niet te vermelden hoeveel gasten er langskomen en laat ons weten of er eventuele speciale wensen zijn. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

Vraag eenvoudig een offerte:

[Offerte zaalverhuur]
2023 | ZENO
Reserveer hier