Zaalverhuur Limmen

 

Zaalverhuur Limmen

Zoekt u een zaal in de omgeving van Limmen voor uw evenement omdat uw eigen woning of bedrijfsruimte niet voldoende ruimte voor alle gasten biedt? Dan is de huur van een zaal bij ons restaurant in Limmen een uitstekende oplossing. We verzorgen het complete plaatje, van welkomstdrankjes tot volledige catering.

[Offerte zaalverhuur]

Bel ons op 072 505 1313

Hoe huur ik een zaal?

Voor het huren van een zaal in Limmen kunt u snel en eenvoudig een offerte aanvragen onderaan deze pagina. Vertel ons of de zaal aan speciale wensen moet voldoen en hoeveel gasten er komen. Dan ontvangt u van ons een offerte en nemen we graag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Hoe specifieker u uw wensen doorgeeft, des te beter wij kunnen bepalen welke zaal het beste bij uw evenement past.

De arrangementen van eetBarLekker

Voor elke gelegenheid hebben we een passend arrangement. Verwelkom uw gasten met een welkomstdrankje of laat ons de gehele avond de catering doen met lekkere warme en koude hapjes. De mogelijkheden zijn eindeloos! Bekijk onze arrangementen, neem contact met ons op door te bellen naar 072 505 1313 of vraag direct een offerte aan.

Bekijk al onze arrangementen

 

Feestzaal Limmen

Geeft u binnenkort een feest en wilt u voor deze gelegenheid een zaal bij ons huren? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Naast de huur van de zaal zelf, kunt u telefonisch afspraken maken voor onze verschillende arrangementen of overleggen over decoratiemogelijkheden. U kunt ons de zaal laten omtoveren in een heuse feestzaal, inclusief de feestelijke decoraties. Als u de zaal liever zelf aankleedt, dan kan dit natuurlijk ook.

Trouwzaal Limmen

Willen jullie elkaar het jawoord geven in een romantische, versierde zaal in Limmen? EetBarLekker stelt graag een op jullie wensen aangepaste zaal beschikbaar voor een onvergetelijke bruiloft. Ook hiervoor is in overleg veel mogelijk. Zo kunt u bij ons het jawoord geven, het diner laten verzorgen en het trouwfeest vieren. Wel zo praktisch. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, dan hoort u zo snel mogelijk van ons.

Komt u niet uit Limmen?

Geen zorgen! We hebben ook vaak de zaalverhuur geregeld voor plaatsen in de omgeving. Iedereen is van harte welkom in eetBarLekker te Limmen. Ons restaurant is gemakkelijk te bereiken vanuit onder andere:

Heiloo, Castricum, Akersloot, Egmond, Uitgeest

Offerte aanvragen zaalverhuur Limmen

Neem eenvoudig contact met ons op en vertel ons alles over het te organiseren event. Vergeet niet te vermelden hoeveel gasten er langskomen en laat ons weten of er eventuele speciale wensen zijn. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

Vraag eenvoudig een offerte:

[Offerte zaalverhuur]
2023 | ZENO
Reserveer hier