Zaalverhuur Heiloo

 

Zaalverhuur Heiloo

Heeft u binnenkort een zaal nodig in de buurt van Heiloo voor uw eigen feest, omdat bijvoorbeeld uw eigen woning of bedrijf niet voldoende ruimte biedt voor alle genodigden? Dan is de huur van een zaal met de diensten van eetBarLekker in Limmen dé ideale oplossing. We verzorgen alles, van welkomstdrankjes tot volledige catering.

 

072 505 1313

[Offerte zaalverhuur]

Vraag een offerte aan
Onderaan deze pagina staat een contactformulier waarmee u ons alle wensen en eisen kunt toesturen. We willen de volgende gegevens in ieder geval van u weten:

Wat is de gelegenheid van het evenement of feest?
Hoeveel gasten komen er die avond?
Heeft u speciale wensen?

Als u bovenstaande info heeft gegeven dan nemen zo snel mogelijk contact met u op om alles te bespreken en denken graag met u mee over de invulling van de zaal. Hoe specifieker u uw wensen doorgeeft, des te beter wij kunnen bepalen welke zaal en arrangementen het beste bij uw evenement passen.

De arrangementen van eetBarLekker

Het maakt niet uit wat voor feest of evenement u organiseert: voor elke gelegenheid hebben we een speciaal arrangement. Verwelkom uw gasten bijvoorbeeld met een heerlijk welkomstdrankje voor het feest of laat ons een uitgebreide high wine voor u organiseren.  De mogelijkheden zijn eindeloos. Bekijk al onze arrangementen hieronder en vraag direct een offerte aan. Heeft u nog specifieke vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 072 505 1313.

Bekijk al onze arrangementen

Feestzaal Heiloo

EetBarLekker in Limmen heeft diverse zalen voor elk soort feest. Wilt u een themafeest organiseren? Wij kunnen de zaal voor u naar wens inrichten en versieren. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Trouwzaal Heiloo

Een bruiloft verdient een bijzondere feestlocatie. EetBarLekker helpt u graag om jullie bruiloft tot een groot succes te maken! We verzorgen graag het diner en u kunt bij ons, tot in de late uurtjes, het grote trouwfeest vieren. Neem contact op voor de mogelijkheden en dan hoort u snel van ons.

Offerte aanvragen zaalverhuur Heiloo

Vul onderstaand formulier in en ontvang een vrijblijvende offerte. Vergeet niet uw wensen en het aantal gasten aan ons door te geven. We bespreken graag alle mogelijkheden. Heeft u nog vragen? Neem dan eerst contact met ons op.

[Offerte zaalverhuur]
2023 | ZENO
Reserveer hier