Zaalverhuur Heiloo

Zaalverhuur Heiloo

Heeft u binnenkort een zaal nodig in de buurt van Heiloo voor uw eigen feest, omdat bijvoorbeeld uw eigen woning of bedrijf niet voldoende ruimte biedt voor alle genodigden? Dan is de huur van een zaal bij eetBarLekker in Limmen dé ideale oplossing. We verzorgen alles, van welkomstdrankjes tot volledige catering.

Offerte aanvragen 072 505 1313

Hoe huur ik een zaal?

Vul onderstaand formulier in en geef daarin al uw wensen en eisen door voor het organiseren van uw feest. Wij regelen de rest! Vergeet in ieder geval niet het volgende te melden:

  • Wat is de gelegenheid van het evenement of feest?
  • Hoeveel gasten komen er die avond?
  • Heeft u speciale wensen?

Wanneer we het formulier hebben ontvangen, nemen we contact met u op om alle mogelijkheden door te bespreken. Daarnaast denken we graag mee over de invulling van de zaal. Hoe specifieker u uw wensen doorgeeft, des te beter wij kunnen bepalen welke zaal en arrangementen het beste bij uw feest of event passen.

Barlekkere hap

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
16.00 - 00.00
Vrijdag
12:00 - 02:00
Zaterdag
12.00 - 02.00
Zondag
12:00 - 23:00

De arrangementen van eetBarLekker

Het maakt niet uit wat voor feest of evenement u organiseert: voor elke gelegenheid hebben we een speciaal arrangement. Verwelkom uw gasten bijvoorbeeld met een heerlijk welkomstdrankje voor het feest of laat ons een uitgebreide high wine voor u organiseren.  De mogelijkheden zijn eindeloos. Bekijk al onze arrangementen hieronder en vraag direct een offerte aan. Heeft u nog specifieke vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 072 505 1313.

 

BEKIJK AL ONZE ARRANGEMENTEN >

Feestzaal Heiloo

EetBarLekker in Limmen heeft diverse zalen voor elk soort feest. Wilt u een themafeest organiseren? Wij kunnen de zaal voor u naar wens inrichten en versieren. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Trouwzaal Heiloo

Een bruiloft verdient een bijzondere feestlocatie. EetBarLekker helpt u graag om jullie bruiloft tot een groot succes te maken! We verzorgen graag het diner en u kunt bij ons, tot in de late uurtjes, het grote trouwfeest vieren. Neem contact op voor de mogelijkheden en dan hoort u snel van ons.

Bereikbaarheid vanaf Heiloo

EetBarLekker bevindt zich in hartje Limmen. De feestlocatie is al binnen 10 minuten te bereiken met de auto, maar ook met de trein bent u binnen no time bij eetBarLekker!

Offerte aanvragen zaalverhuur Heiloo

Vul onderstaand formulier in en ontvang een vrijblijvende offerte. Vergeet niet uw wensen en het aantal gasten aan ons door te geven. We bespreken graag alle mogelijkheden. Heeft u nog vragen? Neem dan eerst contact met ons op.

eetBarLekker

072 505 1313
info@eetbarlekker.nl
Dusseldorperweg 56
1906 AL Limmen(gemeente Castricum)

2018 | Ontwikkeld door Zeno