Arrangementen

U kunt bij ons terecht voor de koffie, lunch, diner, high tea, high wine, high beer, high gin en high cocktail of gewoon voor een borrel aan de bar.

Ontvangsten

2x koffie/thee en gesorteerd gebak        € 9,- p.p

2x koffie/thee met petit fours        € 8,50 p.p

Glas Prosecco € 5,00  

Beleef het bij eetBarLekker!

Heeft u meer wensen?

Bijna alles is mogelijk! Neem contact met ons op om eventuele andere wensen te bespreken

Vraag een offerte aan

Drank arrangement

Prijzen per persoon voor vrije consumptie exclusief buitenlands gedistilleerd.

Per uur € 7,50 p.p (minimaal 4 uur) dit is inclusief hapjes en rauwkost en zoutjes op tafel.

Buitenlands gedistilleerd wordt alleen op basis van nacalculatie gedaan dus komt apart op de rekening.

Warme hapjes bestaande uit: Bitterbal, Nasi-bami bal ,mini loempia, kipnugget, gehaktballetje, mini saucijzenbroodje ,mini frikandel, mini sateetje, kaasstengels etc.

Koude hapjes bestaande uit : gevuld eitje, blokjes kaas, stokbroodje filet american, crostini carpaccio, eitje met rookvlees, mini slaatje, crostini zalm,wraps gerookte kip etc.

Vragen over ons drankarrangement?

Bijna alles is mogelijk! Neem contact met ons op om eventuele andere wensen te bespreken

High Tea

Een ‘High Tea’ zoals een high tea bedoeld is…

eetBarLekker biedt je een gezellige en smakelijke middag met een ruim aanbod aan verschillende theesoorten. Een middag waarbij je lekker kunt bijkletsen met vrienden, familie of een goede kennis onder het genot van een heerlijk kopje thee.

Tijdens de ‘High Tea’ kun je onbeperkt theewater en theezakjes bijbestellen en daarnaast zorgen wij voor smaakvolle versnaperingen. Zo serveren wij een ruim aanbod aan zoete lekkernijen en worden er verschillende hartige hapjes geserveerd.

€ 22,50 p.p

Geïnteresseerd geraakt in dit fijne aanbod ?  Bel ons om je reservering door te geven.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Stel ons een vraag via het contactformulier of bel met 0654235682

Neem contact met ons op

High Wine

Een ‘High Wine’ bij eetBarLekker geeft je een geheel nieuwe beleving van wijnen. De met zorg geselecteerde wijnen zijn speciaal, divers en hebben daarnaast allemaal een eigen karakter en verhaal.

Laat je inspireren en meeslepen door de fijne selectie aan wijnen die ons assortiment te bieden heeft. Laat je verrassen door de mooie combinatie aan wijnen die wij voor u selecteren.

Uiteraard worden naast deze heerlijke wijnen ook smakelijke lekkernijen geserveerd om zo de smaak en de lekkere trek te ondersteunen. 

 

4 verschillende glazen wijn en 4 rondes hapjes € 32,50 p.p

 

‘Food is good, wine is better!!’

Vragen over de High Wine?

Bijna niets is te gek, neem contact op via onderstaande knop of bel met 0654235682

Stel een vraag

High Beer

Bier is een heerlijk drankje die vér voor andere alcoholische versnaperingen geschonken werd. Van een mooie goudgele pilsener en een heerlijke bruinzoete dubbel tot een bitterfijne IPA met lichte citrustonen, bier weet je altijd weer te verrassen met een nieuwe smaaksensatie.

Elke biersoort en elke brouwerij heeft zo zijn eigen persoonlijkheid en onderscheidend vermogen. Dit maakt het serveren van bier tot een prachtige aangelegenheid en een speciale ervaring voor de bierliefhebber.

Om deze ervaring te delen en het feit dat wij zelf ook heel enthousiast worden van de vele soorten (speciaal)bieren, willen wij de mogelijkheid bieden om een gedeelte van ons assortiment te proeven in de vorm van een ‘High Beer’. Hierbij wordt er een mooie selectie gemaakt van ons aanbod aan fijne smaakvolle bieren om een smaaksensatie te ervaren die je al in tijden niet meer hebt mogen beleven.

Om de smaakpapillen te prikkelen/neutraliseren en een goede bodem te creëren wordt er een mooi aanbod aan lekkernijen geserveerd tijdens het proeven van de verschillende biersoorten. Zo kun je bij eetBarlekker onbezorgd genieten van een onvergetelijke middag/avond. 

4 verschillende biertjes en 4 ronde hapjes € 32,50

Reserveer nu!

Reserveer een tafeltje om deze smaaksensatie mee te maken

Reserveren

High Cocktail

Naast de reguliere ‘High’s’ hebben we ook de high cocktail. Waar in de omgeving vind je nou een horecagelegenheid die zulke lekkere cocktails maakt en hier ook nog eens een proeverij van aanbiedt in de vorm van een ‘High Cocktail’? Alleen bij eetBarLekker kun je genieten van zo’n unieke ervaring.

Om het helemaal af te maken worden er tijdens de proeverij meerdere lekkernijen op tafel gezet zodat je aan het einde van de avond met een geheel voldaan gevoel huiswaarts kunt keren. 

 

4 verschillende cocktails en 4 ronde hapjes € 35,50 p.p

Meer informatie nodig?

Stel hier uw vraag over onze High Cocktail

Stel uw vraag

High Gin

Gin & Tonic is hot.

Wij serveren jullie 4 soorten Gin met de bijpassende tonics en garnituur. Op deze manier kan je verschillende combinaties proeven ook al ben je geen Gin & Tonic drinker. Je zult verbaasd staan van de sensatie die een Gin & Tonic met zich meebrengt!

Om het helemaal af te maken worden er tijdens de proeverij meerdere lekkernijen op tafel gezet. Ook verzekeren we dat je na deze middag/avond met een voldaan gevoel naar huis gaat en hopelijk een echte Gin & Tonic liefhebber bent geworden. 

4 verschillende Gin tonics en 4 ronde hapjes € 35,50

Zin in Gin?

Reserveer dan gelijk!

Reserveren

PUZZELPROEVERIJ 

Hou jij van een uitdagend potje puzzelen en lekker eten?

Doe dan mee met onze puzzelproeverij. Je speelt je eten vrij door 3 puzzels op te lossen.

Na elke puzzel krijg je een plank vol met lekkere hapjes als beloning. Je krijgt een volwaardig 3 gangendiner met een koude tapas, een warme tapas en een grand dessert.

Per puzzelreeks kan je met een groep van maximaal 5 personen spelen.

Kosten voor dit arrangement zijn € 29,50 p.p exclusief drankjes. Mochten er dieetwensen zijn, horen we dat graag bij de opmerkingen van de reservering.

Reserveren kan via www.eetbarlekker.nl of 0725051313 of 0654235682 of www.puzzelproeverij.nl

Puzzelen zoals in een echte escape room, maar dan onder het genot van lekkere hapjes en drankjes.

Puzzel jij je hapjes vrij? 

Reserveer dan direct!

 

Reserveren

2018 | Ontwikkeld door Zeno