Zaalverhuur Egmond

 

Zaalverhuur Egmond

Bent u op zoek naar een locatie voor een receptie, huwelijksfeest, jubileumfeest, bedrijfsfeest, buffet of barbecue nabij Egmond? Ook dat behoort tot de mogelijkheden bij eetBarlekker in Limmen. Bij ons is alles mogelijk, van welkomstdrankjes tot volledige catering.

072 505 1313

[Offerte zaalverhuur]

Hoe huur ik een zaal?

Voor ons is het belangrijk om te weten wat uw wensen en eisen zijn. Vul daarvoor onderstaand formulier in en vergeet daarin niet het volgende te melden:

Wat is de gelegenheid van het evenement of feest?
Hoeveel gasten komen er die avond?
Heeft u speciale wensen?

Vervolgens nemen we contact met u op om de plannen door te spreken. Daarnaast denken we graag met u mee over de invulling van de zaal. Hoe specifieker u uw wensen doorgeeft, des te beter we de zaal en de arrangementen op uw feest of event kunnen afstemmen.

De arrangementen van eetBarLekker

Het maakt niet uit of u gewoon komt borrelen of een groot feest bij ons organiseert: voor elk evenement hebben we een speciaal arrangement. Verwelkom uw gasten bijvoorbeeld met een heerlijk welkomstdrankje of geniet met uw vrienden en familie van een uitgebreide high beer, wine, gin of tea. Bekijk al onze arrangementen hieronder en vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Heeft u nog specifieke vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 072 505 1313.

Bekijk al onze arrangementen

Feestzaal Egmond

Zalen, klein en knus of groot en gezellig: eetBarLekker in Limmen heeft diverse zalen voor elke gelegenheid. Heeft uw feest of evenement een speciaal thema? Dan richten we de zaal naar wens in. Neem daarvoor eerst contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Trouwzaal Egmond

Wilt u trouwen op een romantische locatie nabij Egmond? EetBarLekker is dé ideale feestlocatie voor jullie bruiloft. We kleden de zaal helemaal naar wens aan, zorgen voor een overheerlijk diner en een memorabel trouwfeest. Neem contact op voor de mogelijkheden en dan hoort u snel van ons.

Offerte aanvragen zaalverhuur Egmond

Liever eerst weten of alle plannen in het budget passen? Door onderstaand formulier in te vullen ontvangt u een vrijblijvende offerte in de mailbox. Hierna kunnen we de details bespreken. Vergeet niet zo veel mogelijk informatie aan ons door te geven, zoals uw wensen en het aantal gasten. We bespreken graag alle mogelijkheden. Heeft u nog vragen? Neem dan eerst contact met ons op.

[Offerte zaalverhuur]
2023 | ZENO
Reserveer hier