Barverhuur Limmen

Wil je je feestje thuis compleet maken met een mobiel barretje? Nouu.. dat kan! Wij hebben ze voor de verhuur. Deze barretjes zijn te huur inclusief vaatjes Amstel Bier. Ook komen wij de mobiele bar brengen, aansluiten en weer ophalen.

Verder bij te huren/bestellen: Glazen, hapjes (warm & koud), (sta) tafels, stoelen, barkrukken. De hapjes komen wij op de dag/avond zelf bezorgen! Zo heb je er zelf (bijna) geen omkijken meer naar.

Wil je de hele avond/ dag nou onbezorgd genieten en te gast zijn op je eigen feest? Dan is bediening inhuren een perfect idee. Heb aandacht voor uw gasten in plaats van rennen voor de hapjes en de drankjes. De bediening van eetBarLekker is  flexibel, gastvrij en enthousiast!

 

Hoe huur ik een bar?

Voor het huren van een bar kunt u snel en eenvoudig een offerte aanvragen onderaan deze pagina. Vertel ons van welke mogelijkheden u gebruik wilt maken en hoeveel personen er worden verwacht op uw feestje. Dan ontvangt u van ons een offerte en nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

[Offerte zaalverhuur]

 

 

Overheerlijke hapjes

Wilt u hapjes bestellen voor uw feest, jubileum, verjaardag of voor een gezellige avond? Dat kan bij eetBarLekker! Wij zijn gek op het maken van heerlijke hapjes en doen dit dan graag voor u! Warme en koude hapjes, alles kan! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact

 

Bediening bij u thuis

Wilt u zelf te gast zijn op uw eigen feest? Huur thuis bediening in! Zo kunt u zorgeloos genieten en heeft u tijd voor uw gasten, zonder te hoeven rennen met hapjes en drankjes. Onze gastvrije horeca helden regelen alles voor uw verjaardag, borrel, feest, jubileum of een ander feest op locatie.

2023 | ZENO
Reserveer hier