Zaalverhuur Castricum

Zaalverhuur Castricum

Zoekt u een zaal in de omgeving van Limmen voor uw evenement omdat uw eigen woning of bedrijfsruimte niet voldoende ruimte voor alle gasten biedt? Dan is de huur van een zaal bij ons restaurant in Limmen een uitstekende oplossing. We verzorgen het complete plaatje, van welkomstdrankjes tot volledige catering.

Offerte aanvragen 072 505 1313

Hoe huur ik een zaal?

Een zaal huren bij eetBarLekker is heel eenvoudig. Onderaan deze pagina staat een contactformulier waarmee u ons alle wensen en eisen kunt toesturen. We willen de volgende gegevens in ieder geval van u weten:

  • Wat is de gelegenheid van het evenement of feest?
  • Hoeveel gasten komen er die avond?
  • Heeft u speciale wensen?

We nemen zo snel mogelijk contact met u op om alles te bespreken en denken graag met u mee over de invulling van de zaal. Hoe specifieker u uw wensen doorgeeft, des te beter wij kunnen bepalen welke zaal en arrangementen het beste bij uw evenement passen.

Barlekkere hap

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
16.00 - 00.00
Vrijdag
12:00 - 02:00
Zaterdag
12.00 - 02.00
Zondag
12:00 - 23:00

23/12 POPQUIZ

POPQUIZ
 
Terug van weggeweest, niet elke maand maar 4 x per seizoen en niet meer op donderdag maar op vrijdag!!
Test je kennis van de popmuziek van toen en...
Lees verder

De arrangementen van eetBarLekker

Of u nu een feest geeft of een gezellige borrel: voor elke gelegenheid hebben we een speciaal arrangement. De mogelijkheden bij eetBarLekker zijn eindeloos. U kunt uw gasten voorzien van een lekker welkomstdrankje of bijvoorbeeld een uitgebreide high wine organiseren. Bekijk al onze arrangementen hieronder en vraag direct een offerte aan. Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op door te bellen naar 072 505 1313.

Bekijk al onze arrangementen

Feestzaal Castricum

Zoekt u een zaal die groot genoeg is voor uw feest? Huur dan een feestzaal bij eetBarLekker in Limmen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Het is mogelijk om de zaal door ons te laten versieren, maar dit mag u natuurlijk ook zelf doen.

Trouwzaal Castricum

Zoekt u een romantische locatie in de buurt van Castricum om elkaar het jawoord te geven? EetBarLekker past graag de zaal naar uw wens aan voor een onvergetelijke dag! Daarnaast is het mogelijk om ons het diner te laten verzorgen en kunt u bij ons het grote trouwfeest vieren. Dat is niet alleen heel gezellig, maar ook erg handig voor uw gasten. Neem contact op voor de mogelijkheden en dan hoort u snel van ons.

Bereikbaarheid vanaf Castricum

EetBarLekker bevindt zich in hartje Limmen. We zijn eenvoudig te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Met de auto bent u al binnen 10 minuten bij de feestlocatie!

Offerte aanvragen zaalverhuur Castricum

Neem eenvoudig contact met ons op en vertel ons al u wensen en eisen voor het te organiseren evenement. Vergeet niet te vermelden met hoeveel gasten u komt. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

Vraag eenvoudig een offerte aan via onderstaand contactformulier.

eetBarLekker

072 505 1313
info@eetbarlekker.nl
Dusseldorperweg 56
1906 AL Limmen(gemeente Castricum)

2018 | Ontwikkeld door Zeno