Zaalverhuur Castricum

 

Zaalverhuur Castricum

Zoekt u een zaal in de omgeving van Limmen voor uw evenement omdat uw eigen woning of bedrijfsruimte niet voldoende ruimte voor alle gasten biedt? Dan is de huur van een zaal bij ons restaurant in Limmen een uitstekende oplossing. We verhuren onze zaal alleen met onze diensten en verzorgen het complete plaatje, van welkomstdrankjes tot volledige catering.

072 505 1313

[Offerte zaalverhuur]

Vraag een offerte aan

Onderaan deze pagina staat een contactformulier waarmee u ons alle wensen en eisen kunt toesturen. We willen de volgende gegevens in ieder geval van u weten:

Wat is de gelegenheid van het evenement of feest?
Hoeveel gasten komen er die avond?
Heeft u speciale wensen?

Als u bovenstaande info heeft gegeven dan nemen zo snel mogelijk contact met u op om alles te bespreken en denken graag met u mee over de invulling van de zaal. Hoe specifieker u uw wensen doorgeeft, des te beter wij kunnen bepalen welke zaal en arrangementen het beste bij uw evenement passen.

 

De arrangementen van eetBarLekker

Of u nu een feest geeft of een gezellige borrel: voor elke gelegenheid hebben we een speciaal arrangement. De mogelijkheden bij eetBarLekker zijn eindeloos. U kunt uw gasten voorzien van een lekker welkomstdrankje of bijvoorbeeld een uitgebreide high wine organiseren. Bekijk al onze arrangementen hieronder en vraag direct een offerte aan. Heeft u nog specifieke vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 072 505 1313.

bekijk al onze arrangementen

 

Feestzaal Castricum

Zoekt u een zaal die groot genoeg is voor uw feest? Huur dan een feestzaal bij eetBarLekker in Limmen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Het is mogelijk om de zaal door ons te laten versieren, maar dit mag u natuurlijk ook zelf doen.

Trouwzaal Castricum

Zoekt u een romantische locatie in de buurt van Castricum om elkaar het jawoord te geven? EetBarLekker past graag de zaal naar uw wens aan voor een onvergetelijke dag! Daarnaast is het mogelijk om ons het diner te laten verzorgen en kunt u bij ons het grote trouwfeest vieren. Dat is niet alleen heel gezellig, maar ook erg handig voor uw gasten. Neem contact op voor de mogelijkheden en dan hoort u snel van ons.

Offerte aanvragen zaalverhuur Castricum

Neem eenvoudig contact met ons op en vertel ons al u wensen en eisen voor het te organiseren evenement. Vergeet niet te vermelden met hoeveel gasten u komt. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

[Offerte zaalverhuur]
2023 | ZENO
Reserveer hier