Restaurant Heiloo

Restaurant Heiloo

Bij eetBarLekker in Limmen is iedereen welkom om te komen genieten van een heerlijke lunch, borrel of diner in ons knusse eetcafé. EetBarLekker is volgens Tripadvisor de nummer #1 van Limmen en gasten beoordelen ons gemiddeld met 4,5 sterren! Daar zijn we trots op!

Reserveer eenvoudig een tafeltje via onderstaande button of bel naar 072 505 1313.

Ons menu

Kom langs en laat u verrassen door al het lekkers op onze menukaart, de huiselijke sfeer en gezellige medewerkers. U bent van harte welkom om te komen dineren of gezellig te komen borrelen. Bekijk onze menukaarten via onderstaande buttons. Heeft u speciale dieetwensen of allergieën? Geef dit aan ons door, dan houden we daar rekening mee.

Bekijk de menukaart Bekijk de borrelkaart

Barlekkere hap

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
16.00 - 00.00
Vrijdag
12:00 - 02:00
Zaterdag
12.00 - 02.00
Zondag
12:00 - 23:00

Overheerlijke gerechten in een knusse huiskamersfeer

In 2018 heeft eetBarlekker een volledige transformatie ondergaan en is het geheel vernieuwd. Ontdek onze huiselijke sfeer zelf en geniet van een kopje koffie, lunch, diner, high tea of gewoon een borrel aan de bar. Heeft u vragen over ons restaurant of het menu? Neem dan gerust contact met ons op.

Bereikbaarheid vanaf Heiloo

U kunt eetBarLekker vinden in het centrum van Limmen, dichtbij het haventje aan de Dusseldorpervaart. We zijn eenvoudig te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Wanneer u met de auto komt, is nog geen 10 minuten rijden naar ons gezellige restaurant.

Dé ideale feestlocatie

EetBarLekker is niet alleen een gezellig en knus restaurant, maar ook dé ideale feestlocatie voor uw feest of evenement. Of u nu met een klein groepje vriendinnen een high tea wilt doen of met een grote groep familieleden verjaardag wilt vieren: de mogelijkheden zijn eindeloos. We bespreken graag de arrangementen en mogelijkheden met u door. Neem voor zaalverhuur in Limmen direct contact met ons op door te bellen naar 072 505 1313.

Meer informatie over onze zaalverhuur

2018 | Ontwikkeld door Zeno