Restaurant Egmond

Restaurant Egmond

Bij eetBarLekker in Limmen serveren we de heerlijkste lunches, borrels en diners in ons knusse café. EetBarLekker is volgens Tripadvisor de nummer #1 van Limmen en gasten beoordelen ons gemiddeld met 4,5 sterren! Daar zijn we trots op!

Reserveer eenvoudig een tafeltje via onderstaande button of bel naar 072 505 1313.

Barlekkere hap

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
16.00 - 00.00
Vrijdag
12:00 - 02:00
Zaterdag
12.00 - 02.00
Zondag
12:00 - 23:00

Ons menu

Bij ons geniet je van de lekkerste gerechten in huiselijke sfeer. U bent van harte welkom om te komen dineren of gezellig te komen borrelen. Kom langs en geniet van lekkere lunches, rijk gevulde salades, een uitgebreid diner of een snelle hap! Bekijk onze menukaarten via onderstaande buttons. Heeft u speciale dieetwensen of allergieën? Geef dit aan ons door, dan houden we daar rekening mee. Bij eetBarlekker is bijna alles mogelijk!

Bekijk de menukaart Bekijk de borrelkaart

Net als thuis, maar dan ergens anders

Wist u dat eetBarlekker een volledige transformatie heeft ondergaan en compleet vernieuwd is? Ontdek het zelf en kom langs voor een kopje koffie, lunch, diner, high tea of gewoon een borrel aan de bar in een huiskamersfeer. Heeft u vragen over ons restaurant of het menu? Neem dan gerust contact met ons op.

Bereikbaarheid vanaf Egmond

Ons restaurant is in het centrum van Limmen, dichtbij het haventje aan de Dusseldorpervaart. We zijn eenvoudig te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Wanneer u met de auto komt, is nog geen 10 minuten rijden naar ons huiselijke restaurant.

 

Dé ideale feestlocatie

Vier uw feest of evenement bij eetBarLekker! Of u nu met een klein groepje een high tea wilt doen of een grote zaal zoekt voor een receptie, huwelijksfeest of bedrijfsfeest: de mogelijkheden zijn eindeloos. Samen met u kunnen we invulling geven aan uw feest. Neem voor zaalverhuur in Limmen direct contact met ons op door te bellen naar 072 505 1313.

Meer informatie over onze zaalverhuur

2018 | Ontwikkeld door Zeno