Restaurant Castricum

Restaurant Castricum

Kom langs op ons knusse terras of in ons gezellige eetcafé om te lunchen, borrelen of dineren bij eetBarLekker in Limmen. EetBarLekker is volgens Tripadvisor de nummer #1 van Limmen en we hebben een beoordeling in Google van 4,5 sterren!

Reserveer eenvoudig een tafeltje via onderstaande button of bel naar 072 505 1313.

Barlekkere hap

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
16.00 - 00.00
Vrijdag
12:00 - 02:00
Zaterdag
12.00 - 02.00
Zondag
12:00 - 23:00

Ons menu

Geniet van alle lekkernijen en gerechten die eetBarLekker te bieden heeft. Bij ons kunt u heerlijk dineren of gezellig langskomen voor een borrel. Bekijk onze menukaarten via onderstaande buttons. Heeft u speciale dieetwensen of allergieën? Geef dit aan ons door, dan houden we daar rekening mee.

Bekijk de menukaart Bekijk de borrelkaart

 Gevarieerde gerechten in een huiselijke sfeer

EetBarLekker heeft in 2018 een totale metamorfose doorgemaakt en is geheel vernieuwd. U bent van harte welkom voor een kopje koffie, lunch, diner, high tea of gewoon een borrel aan de bar. Heeft u vragen over ons restaurant, het menu of wilt u iets anders weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Bereikbaarheid vanaf Castricum

EetBarLekker bevindt zich in hartje Limmen, dichtbij het haventje aan de Dusseldorpervaart. We zijn vanuit Castricum eenvoudig te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Komt u met de auto? Het is nog geen 10 minuten rijden naar ons gezellige restaurant.

Dé ideale feestlocatie

Zoekt u dé ideale locatie voor uw feest of evenement nabij Castricum? Huur een zaal in Limmen bij eetBarLekker. In overleg is er veel mogelijk. Zo hebben we verschillende arrangementen die u kunt boeken en vele decoratiemogelijkheden om de zaal naar wens te versieren. Lees meer over onze zaalverhuur via onderstaande button of neem direct contact met ons op door te bellen naar 072 505 1313.

Meer informatie over onze zaalverhuur

2018 | Ontwikkeld door Zeno