Gastenboek

Gastenboek

Lees de berichten van onze tevreden gasten

30/01/21 Zomaar

Geschreven door Giel klous

Ook de varkenshaas was heerlijk ! Super bedankt weer voor het heerlijke eten . Tot gauw!

16/01/21 Zomaar gezellig thuis

Geschreven door Giel klous

Voortreffelijk! Geweldig lekker gegeten . We hadden hier te maken met een sparerib expert en deze heeft genoten van de goed gevulde, smakelijke spareribs. Top! Sate,was ook erg smakelijk.

29/03/20 Verjaardag John

Geschreven door Henny snel

Vanmiddag eten gehaald voor ons gezin (Carla en gezin. Monique en gezin en voor ons twee)zelf rond gebracht bij Monique in Castricum. Bij Carla in Limmen en toen naar huis zelf eten. Ondanks dat John zijn verjaardag niet gevierd kon worden hebben wij wel samen gegeten. Maar wel op afstand. Het was heerlijk. Bedankt namens John en Henny snel

22/03/20 Afhalen

Geschreven door Rob

Vandaag ons diner afgehaald. Geweldige actie want normaal zou ik nooit spare ribs bestellen maar nu kon ik thuis lekker kluiven en ze waren heerlijk! Ook de geitensalade was uitstekend en aan de toetjes beginnen we zo. We hopen dat het niet zo lang gaat duren maar op deze manier kunnen hopelijk voorlopig alle ballen in de lucht houden.

27/12/19 2de kerstdag

Geschreven door Jerome&helmi&dave

Top,heerlijk alles goed verzorgt,binnen mooi aangekleed.En het eten......Man,man man Een hele VETTE dikke pluim aan iedereen in de keuken,alles op tijd en goed warm. En wat een smaken!!. Heb er vaker gegeten,maar dit overtreft ALLES. Super MIke en je hele team. Let the cooking live like this

21/12/19 Liz werd 60 jaar

Geschreven door Theo en Lizbeth Dirkson

Heerlijke brunch voor haar familie, vrienden en buren 64 personen geheel verzorgd door Caroline en haar team, van alles in overvloed, heerlijk ontzorgt, super geregeld, de avond ervoor al lekker in het restaurant met eigen kinderen gegeten, ook super, lekker relaxed , ook van ons een dikke 10, Caroline

04/12/19 bruiloft 40 jr gehuwd

Geschreven door Peter en Ria Nijman

Op 15 november 2019 waren wij 40 jr getrouwd en op die dag werd dat samen met 94 volwassenen + 3 kleinkinderen gevierd met een middag-avond-feest inclusief buffet. Het eten was erg lekker en iedereen werd vreselijk goed bediend. Alleen maar hele enthousiaste reacties van ons en onze gasten. Een echte aanrader voor een ieder die wat te vieren heeft. Geweldig genoten!!

07/11/19 gewoon ff een bakkie doen

Geschreven door mark veldhuizen

de koffie was lekker,het was top.zalig kerstfeest en een gezond 2020

26/10/19 50e verjaardag

Geschreven door Sandy

Een verrassingsfeest in eetBarLekker! Nou,dat is helemaal goed gekomen! Bediening was top, (niemand met een leeg glas) en lekkere & voldoende hapjes. We hebben alleen maar complimenten gekregen over de perfect verzorgde avond. Zeker een aanrader dus! Groetjes, Sandy & John.

05/10/19 25 jarig huwelijk

Geschreven door Houweling

Super feest gehad, prima geregeld en de bediening was super. De gasten hebben het uitstekend naar de zin gehad. Echt een aanrader.

2018 | Ontwikkeld door Zeno