Gastenboek

Gastenboek

Lees de berichten van onze tevreden gasten

30/10/17 Zag Saartje

Geschreven door Gerda Adrichem

Heb op een vrijdagavond mijn verjaardag gevierd, erg gezellig in het voorcafe! Stond nooit met een leeg glas en heerlijke hapjes tussendoor. Eigenlijk wist ik het ook wel want het is altijd goed bij de Lantaarn! Caroline, Monique, Sandra en Sanne, jullie zijn toppers!

08/10/17 60 jaar

Geschreven door Cees Valkering

Een goed verzorgde avond gehad. Alles top geregeld en de gasten waren zeer tevreden. Glaasjes waren net leeg of er was alweer een nieuwe. Het patatje op het eind was ook een succes. Caroline en personeel jullie waren toppers!

07/09/17 50- jarig huwelijk

Geschreven door Fam. Groot

Communicatie met Caroline was super. Alles duidelijk en goed voor elkaar. We hebben een heel leuk feestje gehad waarbij niemand iets tekort kwam. Iedereen die we daarna gesproken hebben was vol lof over de bediening en inhoud. Prijs technisch perfect voor elkaar.

25/05/17 25 jaar getrouwd

Geschreven door Ronald en Antoinette

Fantastisch feest gehad, heerlijke hapjes, goeie muziek en top bediening! Voor herhaling vatbaar :)

24/05/17 Verjaardag Sarah

Geschreven door Nancy Hollenberg

Afgelopen zaterdagavond verjaardag, alles top geregeld! Voor de kenners: Caroline-kei-gaaf!..haha

07/05/17 Top avond

Geschreven door Mark en Esther Veldhuizen-binken

Het was werkelijk wederom een keigezellige topavond, hier in café De Lantaarn. Succes en geniet van alle mooie en gezellige momenten.

28/01/17 Huwelijksdiner

Geschreven door Mark en Esther Veldhuizen-binken

Het was werkelijk top, gewoonweg top en gezellig, wat een feest! Echt top, super goed geregeld.

26/01/17 50 jaar

Geschreven door Peter en Ilonka

Zaterdag 14 januari feestje gevierd in het voor café. Top avond, fantastische bediening, rijkelijk gevulde glazen, heerlijke hapjes, mooie muziek en lekker gedanst. Hele enthousiaste feestgangers. Caroline en haar team super bedankt voor deze super avond. Groetjes Peter en Ilonka en de kids

29/12/16 Bedrijfsfeest

Geschreven door René Mooij

Op 21 december een "Christmas karaoke" bedrijfsparty gehad in de achterzaal, van 17.00 - 21.00 uur. Iedereen die binnenkwam voelde gelijk de goeie sfeer die er hangt, de uitstekende verzorging en het heerlijke eten tussen de bedrijven door. Ik heb iedereen zien genieten. Caroline en team thanks...

16/12/16 Pensioenfeestje

Geschreven door Rob

Mijn laatste werkdag werd een hele leuke happening bij De Lantaarn. Het was heel gezellig in het cafe en later met het stampot-buffet van Toon Konst in de achterzaal. Caroline maakte er echt een leuk feest van en Toon zorgde voor de kers op de taart! Super en nogmaals bedankt!

2018 | Ontwikkeld door Zeno