08/09 LimmerKermis 2023

LIMMERKERMIS 2023 in eetBarLekker
Vrijdag 8 September
TENT
Vanaf 21:00 uur band "TROTS"
Altijd groot FEEST, 200% ENERGIE, een GEWELDIGE show!
Een optreden van Trots is altijd een geweldige ervaring, met de beste nieuwe nummers en klassiekers maakt de band elke avond een onvergetelijk feest! Het repertoire van Trots is altijd vol hits en up-to-date. De band geeft het publiek geen tijd om pauze te nemen. Dansen, springen, genieten en meezingen!
Énnnn, DJ STAYFAN zorgt voor de muzikale omlijsting.
CAFÉ
In het voorcafé hebben we het hele weekend verschillende DJ’s met op Vrijdagavond onze bekende lokale DJ,s JEFF & MITCH
Zaterdag 9 September
Vanaf 16:00 uur beginnen we met de Kermisrun. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door zanger STEFAN STORM die de tent ongetwijfeld op zijn kop zal zetten! Het thema van dit jaar zijn de 80's & 90's. Geef je snel op, want dit wil je niet missen!
TENT
Vanaf 21.00 uur de band "THE VELVET ROSES"
Rozen verwelken, bandjes vergaan maar THE VELVET ROSES zijn op elk feest aan. Deze jeugdige partyband speelt de vetste hits en de grootste meezingers. Deze gasten weten je hart te veroveren en je in te pakken bij elk nummer. Door de energie die de gangmakers aan de nummers meegeven is één ding zeker: "Stilstaan is geen optie, bijzijn is meemaken!"
Deze jeugdige partyband speelt de vetste hits en DJ STAYFAN zet de tent tussendoor helemaal op zijn kop!
CAFÉ
In het voorcafé hebben wij DJ Jacco Silver. Jacco zorgt met zijn allround muziek keuze voor een knallende avond! Van 70's, 80's tot après ski muziek. Niks is hem te gek!
Zondag 10 september
TENT
Vanaf 17:00 uur de band "JACKFIRE"
JACKFIRE is een band met vier talentvolle muzikanten die een unieke live show creëren dankzij jarenlange ervaring. Met devotie werkt het team van JACKFIRE met elkaar samen en zijn ze klaar voor ieder feest! In een rap tempo volgen de grootste hits elkaar op, verpakt in verrassende medleys. Zowel Golden Oldies als de beste dance hits van nu komen aan bod met de energieke en verpletterende eigen stijl van JACKFIRE.
Verwacht een spectaculaire show met duivels stevige rocktracks, afgewisseld met engelachtige ballads. Het publiek zal een “moment of fame” ervaren met de meezing knallers en guilty pleasures.
Tussendoor zingt Bas van Saaze de sterren van de hemel!
DE LAMPEGASTUH sluiten de avond af in de tent. Een complete feestsensatie! In hoog tempo wisselen ze alle soorten muziek af, terijl de MC het publiek meeneemt van hoogtepunt naar hoogtepunt. Geen optreden is hetzelfde!
Deze mannen zijn ondertussen niet meer weg te denken bij onder andere Snollebollekes Live in Concert in het Gelredome in Arnhem, Matrixx aan de Kade (4-daagse feesten) in Nijmegen, heel veel andere feesttenten, kermissen en festivals……..of gewoon in de kroeg.
CAFÉ
Radio DJ René Verkerk maakt met zijn energie, humor en snelheid van ieder evenement een echt feest!
Maandag 11 september
TENT
Vanaf 10:00 uur begint het eerste deuntje met de band ZZAPP
ZZAPP is één van de leukste en meest veelzijdige duo of trio van Nederland. Ze bestaan uit een ijzersterke zangeres die ondersteund wordt door een of twee ervaren multi-instrumentalisten.
Tussendoor hebben we een gastoptreden van DELANO DUNCKER
Na deze geweldige optredens staat BERNARD KARSTEN op de bühne om 4 uur lang de boel op zijn kop te zetten. En als afsluiter, 's avonds het laatste kreuntje met DJ DENNIS BESO.
De stijl van DENNIS BESO is het beste te omschrijven als een explosieve bom van energie die elk feest naar een hoger niveau tilt!!
CAFÉ
Maandagochtend vanaf 10.00 uur traditiegetrouw DJ MAARTEN
Na 17 jaar heeft hij geen verdere uitleg nodig!!
Maandagmiddag vanaf 15.00 uur niemand minder als party DJ BEE
Wij wensen iedereen een gezellige kermis toe!!
Let op! Onder de 18 geen toegang en id verplicht
18+18+18+18+18+18+18+18+18+18+18+18+18+18+18+18+18+

2023 | ZENO
Reserveer hier