Gastenboek

Gastenboek

Lees de berichten van onze tevreden gasten

03/10/15 Huwelijk

Geschreven door Rene en Suus

We hebben een geweldig feest gehad voor onze bruiloft bij De Lantaarn. Alles was super goed verzorgd. Een ruime keuze aan drankjes en niemand heeft enig moment met lege handen (of glazen) gestaan. De hapjes waren lekker en afwisselend met warm en koud. Niets is te gek voor Caroline, ze staat voor alles open qua organisatie en aankleding. Ook super vriendelijk personeel. Al met al, het kon niet beter. We zijn heel blij dat we de keuze hebben gemaakt om ons feest hier te geven! Caroline, bedankt!!!

03/09/15 50 jaar

Geschreven door Nihaila Ilario

Ik heb 29 augustus jl. mijn feest bij De Lantaarn gevierd. Het was niet het geijkte feestje van 21.00 tot 1.00 maar ik heb het in de middag gevierd van 17.00 tot 21.00. Ik moet zeggen dat het perfect was geregeld! De dames van de bediening en niet te vergeten de barman liepen het vuur uit hun sloffen. Niemand heeft tekort gehad! Omdat ik het in de middag vierde moest er ook voor eten gezorgd worden. Caroline van De Lantaarn had dat perfect geregeld. Er was voor ieder wat wils, Nasi, saté, patat en een heerlijke salade. Alleen maar positieve reacties gehad. Een dikke pluim voor De Lantaarn!!!

02/09/15 50 jarig feest

Geschreven door Jos en Miranda

Het is geen feest als je NIET bij De Lantaarn bent geweest! Wat hebben we het weer goed gehad bij jullie, het was weer heel gezellig, nogmaals bedankt voor alles!!! Groetjes xx

29/08/15 50 jarig feest

Geschreven door Jan en Caroline

Een super 50 jarig feestje gevierd in De Lantaarn. Gezellig en knus in de voorzaal. We werden goed voorzien van lekkere hapjes en drankjes, niets te kort gehad! Goede muziek en lekker gedanst. Leuke reacties van onze gasten gehad. Een pracht avondje om op terug te kijken!

06/08/15 Mijn 50ste verjaardag

Geschreven door Peter en Jacqueline

Caroline, mijn 50ste verjaardag is een mooie herinnering geworden omdat ik dat bij jou in het café mocht vieren. Een top avond met vlotte bediening. Glazen snel gevuld en snel weer leeggedronken. Heerlijke hapjes om ook de honger een beetje te stillen. Kortom een fijne avond om weer op terug te kijken.

27/07/15 70 jaar

Geschreven door Jaap Kaandorp

Wij hebben een hele gezellige middag gehad, allemaal positieve reacties. Nogmaals dank voor de goede verzorging.

19/07/15 25 jaar getrouwd

Geschreven door Roland en Saskia

Ons feestje was een super feestje. Caroline had ideeën gegeven voor de invulling van de avond en dat sloot super aan bij die van ons. Jong en oud door elkaar. De bediening was vlot, glaasjes vol en heerlijke hapjes waar absoluut niet te kort van was. Ach, wat moet ik nog meer zeggen als de mensen van je feestje vragen uhm... volgende week weer zelfde tijd zelfde plaats? Caroline en team hartelijk dank voor de fijne avond.

08/07/15 50 jaar

Geschreven door Hans en Monique

Hoi Caroline en Rob, Wij wilden nog even laten weten dat we een top avond hebben gehad. De avond was tot in de puntjes verzorgd. En dit mede dankzij de fantastische bediening. Zowel het drinken als de hapjes (die er voortreffelijk uitzagen) waren meer dan voldoende. En dit alles voor een hele nette prijs. Nogmaals bedankt, we hebben er een hele mooie herinnering aan.

06/07/15 25 jaar getrouwd

Geschreven door Rob en Petra

Wij hebben een onwijs leuk en gezellig feest gehad. Drankje en hapje voortreffelijk geregeld. Snelle en gezellige bediening. Onze gasten hebben zich ook prima vermaakt. Al met al een top avond. Caroline en team hartelijk dank.

06/07/15 50 jaar

Geschreven door Pieter en Miranda

Zeer geslaagd feest gehad bij jullie t.g.v. mijn 50e verjaardag. Alles super geregeld. Dank je wel.

2018 | Ontwikkeld door Zeno