Gastenboek

Gastenboek

Lees de berichten van onze tevreden gasten

20/06/18 Veertigjarig Huwelijk

Geschreven door Jaap

Negen juni een heerlijk feest gevierd bij Caroline. In een prachtig verbouwde nieuwe zaal hebben wij en onze gasten genoten van ons feest met perfecte bediening en heerlijke buffetten. Caroline en crew; een dikke 10. Gr Jaap en Hennie.

01/05/18 Abraham

Geschreven door Raoul

Op 20 april mijn feestje ter gelegenheid van mijn 50-jarig bestaan mogen vieren. Top geregeld door Caroline en collega's. Nog lekker in de oude situatie, zoals een bruine kroeg hoort te zijn.

08/01/18 Afscheidsreceptie van collega's Tatasteel- Continugietmachine

Geschreven door Gerard van der Park

Donderdag 14 dec. 2017 i.v.m. stoppen met werken/pensioen een afscheidsreceptie gegeven in De Lantaarn, een met hapje en drankje goed verzorgde receptie. De gelegenheid het voor café was perfect, daar ook op een scherm foto's getoond konden worden van collega's op het werk van afgelopen jaren, waar veel de aandacht voor was. Caroline en collega nogmaals bedankt voor de bediening

30/10/17 Zag Saartje

Geschreven door Gerda Adrichem

Heb op een vrijdagavond mijn verjaardag gevierd, erg gezellig in het voorcafe! Stond nooit met een leeg glas en heerlijke hapjes tussendoor. Eigenlijk wist ik het ook wel want het is altijd goed bij de Lantaarn! Caroline, Monique, Sandra en Sanne, jullie zijn toppers!

08/10/17 60 jaar

Geschreven door Cees Valkering

Een goed verzorgde avond gehad. Alles top geregeld en de gasten waren zeer tevreden. Glaasjes waren net leeg of er was alweer een nieuwe. Het patatje op het eind was ook een succes. Caroline en personeel jullie waren toppers!

07/09/17 50- jarig huwelijk

Geschreven door Fam. Groot

Communicatie met Caroline was super. Alles duidelijk en goed voor elkaar. We hebben een heel leuk feestje gehad waarbij niemand iets tekort kwam. Iedereen die we daarna gesproken hebben was vol lof over de bediening en inhoud. Prijs technisch perfect voor elkaar.

25/05/17 25 jaar getrouwd

Geschreven door Ronald en Antoinette

Fantastisch feest gehad, heerlijke hapjes, goeie muziek en top bediening! Voor herhaling vatbaar :)

24/05/17 Verjaardag Sarah

Geschreven door Nancy Hollenberg

Afgelopen zaterdagavond verjaardag, alles top geregeld! Voor de kenners: Caroline-kei-gaaf!..haha

07/05/17 Top avond

Geschreven door Mark en Esther Veldhuizen-binken

Het was werkelijk wederom een keigezellige topavond, hier in café De Lantaarn. Succes en geniet van alle mooie en gezellige momenten.

28/01/17 Huwelijksdiner

Geschreven door Mark en Esther Veldhuizen-binken

Het was werkelijk top, gewoonweg top en gezellig, wat een feest! Echt top, super goed geregeld.

2018 | Ontwikkeld door Zeno