Gastenboek

Gastenboek

Lees de berichten van onze tevreden gasten

07/11/19 gewoon ff een bakkie doen

Geschreven door mark veldhuizen

de koffie was lekker,het was top.zalig kerstfeest en een gezond 2020

26/10/19 50e verjaardag

Geschreven door Sandy

Een verrassingsfeest in eetBarLekker! Nou,dat is helemaal goed gekomen! Bediening was top, (niemand met een leeg glas) en lekkere & voldoende hapjes. We hebben alleen maar complimenten gekregen over de perfect verzorgde avond. Zeker een aanrader dus! Groetjes, Sandy & John.

05/10/19 25 jarig huwelijk

Geschreven door Houweling

Super feest gehad, prima geregeld en de bediening was super. De gasten hebben het uitstekend naar de zin gehad. Echt een aanrader.

14/09/19 jaar getrouwd50

Geschreven door Fam Kaandorp

het was een mooi feest genoeg gedronken en lekker eten gehad de bediening was goed Caroline bedankt voor alles

18/04/19 Abraham

Geschreven door Sandra Hollenberg

Op 5 April de 50e verjaardag gevierd van Paul. Super verzorgd, geen lege glazen. De zaal was ook erg gezellig. Mooie locatie voor een feestje! Bedankt Caroline en crew.

08/11/18 25 jaar bestaan van Dibo Installatietechniek op 19 oktober

Geschreven door Bart, Ruud en Martine.

In ons eigen pand, wat we hadden omgetoverd tot een feestlocatie, vierden we ons feest. We hebben voor de bar en bediening Carolien en haar team gevraagd. Dit omdat we weten dat het altijd goed is en niemand op een droogje zal staan. Na diverse overlegmomenten met Carolien zijn we tot een goed uitgewerkt plan gekomen. Samen hebben we er een geweldig geslaagd feest van gemaakt waar we nog jaren aan terug kunnen denken. Carolien en medewerkers, nogmaals bedankt!!

28/10/18 Abraham

Geschreven door Joep

EetBarLekker samen met de band, 1 groot feest, GENOTEN!! Alles super geregeld. Bedankt!

24/10/18 50ste verjaardag

Geschreven door Yvon

Binnen een half wisten wij en ook onze gasten dat we hier niets te kort gingen komen. (ook de volgende morgen!!!) ik heb een heerlijk feestje gehad! bedankt.

12/10/18 Ter ere van mijn 50e verjaardag

Geschreven door Mark en Rosanna

Op 23 september jl. heb ik hier mijn 50e verjaardag gevierd. Super mooie accommodatie met uitstekende bediening. De catering was uiterst goed verzorgd. Echt één groot feest!! Kortom een serieuze aanrader!!

11/10/18 Zomaar op het dorp

Geschreven door Ada Van Oostrom-Groot

Prima bediening, porties niet te groot of te klein, overzichtelijke menu-kaart, op verzoek een dame blanche van voortreffelijke kwaliteit gekregen, verschillende soorten bier, overzichtelijke wijn kaart, kortom prima ervaring. En dat zomaar op ons dorp!

2018 | Ontwikkeld door Zeno