Gastenboek

Gastenboek

Lees de berichten van onze tevreden gasten

16/12/16 Pensioenfeestje

Geschreven door Rob

Mijn laatste werkdag werd een hele leuke happening bij De Lantaarn. Het was heel gezellig in het cafe en later met het stampot-buffet van Toon Konst in de achterzaal. Caroline maakte er echt een leuk feest van en Toon zorgde voor de kers op de taart! Super en nogmaals bedankt!

24/06/16 30 jaar geworden

Geschreven door Johan Bottelier

Het was werkelijk tot in detail geregeld, werkelijk top, succes in café De Lantaarn en het allerbeste. Johan en Bas (mijn zoontje van 1 jaar)

08/04/16 Feessie achterzaal

Geschreven door Henri & Rene

In december een geweldig feest gehad in de achterzaal, in overleg met Caroline was er van alles mogelijk waardoor we er onze persoonlijke touch aan konden geven. Het werd een sfeervol feest waar iedereen uit zijn dak ging, mede door de fantastische verzorging. Zeker een aanrader om hier je party te geven!!!

17/02/16 12½ jaar getrouwd

Geschreven door Jeff en Sandra

Afgelopen december ons 12,5 jarig huwelijksfeest gevierd in De Lantaarn. Een hele gezellige avond gehad met top bediening, lekkere hapjes en een gezellige zaal. Echt leuk om daar een feestje te kunnen geven! Bedankt voor deze top avond.

30/11/15 50 jaar

Geschreven door Bobo en Petra

Bo heeft een geweldig feest gehad! Super gezellig, blije mensen en alleen maar positieve reacties! Caroline super bedankt, je bent een topper! Veel liefs, Peet en Bo

28/10/15 60 jaar

Geschreven door Piet Valkering

Afgelopen zaterdag 24 oktober mijn 60e verjaardag gevierd in het voor café van De Lantaarn. Ronduit super avond gehad en fantastische bediening door Caroline en haar team. Ook in de dagen daarna van mijn gasten veel lof gehad voor de locatie en bediening en uiteraard de gezellige gasten. Caroline, Rob, Petra, Monique en Sanne, nogmaals bedankt.

26/10/15 25 jaar getrouwd

Geschreven door Jan en Ingrid

Voor ons 25 jarig huwelijksfeest hebben we de achterzaal van De Lantaarn gekozen. De zaal is door de eigenaar geschikt gemaakt voor groepen van ongeveer 60 personen. Door middel van een wand wordt de zaal een knusse huiskamer/café. Ons feest is mede door deze locatie en goede bediening zeer geslaagd. We hebben achteraf veel positieve reacties mogen ontvangen.

13/10/15 50 jaar getrouwd

Geschreven door Familie Droog

Zaterdag 3 oktober jl. hebben mijn ouders hun 50 jarig huwelijk gevierd in café bar De Lantaarn. Het was in één woord: grandioos! In een gezellige entourage genoten van koffie met gebak, een drankje en een tot in de puntjes verzorgd warm en koud buffet! Dat alles dankzij Caroline en haar uiterst vriendelijke medewerkers! Al met al super tevreden!

03/10/15 Huwelijk

Geschreven door Rene en Suus

We hebben een geweldig feest gehad voor onze bruiloft bij De Lantaarn. Alles was super goed verzorgd. Een ruime keuze aan drankjes en niemand heeft enig moment met lege handen (of glazen) gestaan. De hapjes waren lekker en afwisselend met warm en koud. Niets is te gek voor Caroline, ze staat voor alles open qua organisatie en aankleding. Ook super vriendelijk personeel. Al met al, het kon niet beter. We zijn heel blij dat we de keuze hebben gemaakt om ons feest hier te geven! Caroline, bedankt!!!

03/09/15 50 jaar

Geschreven door Nihaila Ilario

Ik heb 29 augustus jl. mijn feest bij De Lantaarn gevierd. Het was niet het geijkte feestje van 21.00 tot 1.00 maar ik heb het in de middag gevierd van 17.00 tot 21.00. Ik moet zeggen dat het perfect was geregeld! De dames van de bediening en niet te vergeten de barman liepen het vuur uit hun sloffen. Niemand heeft tekort gehad! Omdat ik het in de middag vierde moest er ook voor eten gezorgd worden. Caroline van De Lantaarn had dat perfect geregeld. Er was voor ieder wat wils, Nasi, saté, patat en een heerlijke salade. Alleen maar positieve reacties gehad. Een dikke pluim voor De Lantaarn!!!

2018 | Ontwikkeld door Zeno