Gastenboek

Gastenboek

Lees de berichten van onze tevreden gasten

14/09/19 jaar getrouwd50

Geschreven door Fam Kaandorp

het was een mooi feest genoeg gedronken en lekker eten gehad de bediening was goed Caroline bedankt voor alles

18/04/19 Abraham

Geschreven door Sandra Hollenberg

Op 5 April de 50e verjaardag gevierd van Paul. Super verzorgd, geen lege glazen. De zaal was ook erg gezellig. Mooie locatie voor een feestje! Bedankt Caroline en crew.

08/11/18 25 jaar bestaan van Dibo Installatietechniek op 19 oktober

Geschreven door Bart, Ruud en Martine.

In ons eigen pand, wat we hadden omgetoverd tot een feestlocatie, vierden we ons feest. We hebben voor de bar en bediening Carolien en haar team gevraagd. Dit omdat we weten dat het altijd goed is en niemand op een droogje zal staan. Na diverse overlegmomenten met Carolien zijn we tot een goed uitgewerkt plan gekomen. Samen hebben we er een geweldig geslaagd feest van gemaakt waar we nog jaren aan terug kunnen denken. Carolien en medewerkers, nogmaals bedankt!!

28/10/18 Abraham

Geschreven door Joep

EetBarLekker samen met de band, 1 groot feest, GENOTEN!! Alles super geregeld. Bedankt!

24/10/18 50ste verjaardag

Geschreven door Yvon

Binnen een half wisten wij en ook onze gasten dat we hier niets te kort gingen komen. (ook de volgende morgen!!!) ik heb een heerlijk feestje gehad! bedankt.

12/10/18 Ter ere van mijn 50e verjaardag

Geschreven door Mark en Rosanna

Op 23 september jl. heb ik hier mijn 50e verjaardag gevierd. Super mooie accommodatie met uitstekende bediening. De catering was uiterst goed verzorgd. Echt één groot feest!! Kortom een serieuze aanrader!!

11/10/18 Zomaar op het dorp

Geschreven door Ada Van Oostrom-Groot

Prima bediening, porties niet te groot of te klein, overzichtelijke menu-kaart, op verzoek een dame blanche van voortreffelijke kwaliteit gekregen, verschillende soorten bier, overzichtelijke wijn kaart, kortom prima ervaring. En dat zomaar op ons dorp!

09/10/18 25 jaar getrouwd.

Geschreven door Rob en Monique

29 september hebben wij onze bruiloft gevierd. Alles is van begin tot eind prima verzorgd, geen lege glazen en lekkere hapjes tussendoor en een frietje op t eind . Caroline en crew superbedankt

21/09/18 Sharon Rodenburg 50 jaar Feest

Geschreven door Michael Allen

Really great place, fantastic service all night. Het was lekker en de bediening was super.

20/06/18 Veertigjarig Huwelijk

Geschreven door Jaap

Negen juni een heerlijk feest gevierd bij Caroline. In een prachtig verbouwde nieuwe zaal hebben wij en onze gasten genoten van ons feest met perfecte bediening en heerlijke buffetten. Caroline en crew; een dikke 10. Gr Jaap en Hennie.

2018 | Ontwikkeld door Zeno