Gastenboek

Gastenboek

Lees de berichten van onze tevreden gasten

12/10/18 Ter ere van mijn 50e verjaardag

Geschreven door Mark en Rosanna

Op 23 september jl. heb ik hier mijn 50e verjaardag gevierd. Super mooie accommodatie met uitstekende bediening. De catering was uiterst goed verzorgd. Echt één groot feest!! Kortom een serieuze aanrader!!

11/10/18 Zomaar op het dorp

Geschreven door Ada Van Oostrom-Groot

Prima bediening, porties niet te groot of te klein, overzichtelijke menu-kaart, op verzoek een dame blanche van voortreffelijke kwaliteit gekregen, verschillende soorten bier, overzichtelijke wijn kaart, kortom prima ervaring. En dat zomaar op ons dorp!

09/10/18 25 jaar getrouwd.

Geschreven door Rob en Monique

29 september hebben wij onze bruiloft gevierd. Alles is van begin tot eind prima verzorgd, geen lege glazen en lekkere hapjes tussendoor en een frietje op t eind . Caroline en crew superbedankt

21/09/18 Sharon Rodenburg 50 jaar Feest

Geschreven door Michael Allen

Really great place, fantastic service all night. Het was lekker en de bediening was super.

20/06/18 Veertigjarig Huwelijk

Geschreven door Jaap

Negen juni een heerlijk feest gevierd bij Caroline. In een prachtig verbouwde nieuwe zaal hebben wij en onze gasten genoten van ons feest met perfecte bediening en heerlijke buffetten. Caroline en crew; een dikke 10. Gr Jaap en Hennie.

01/05/18 Abraham

Geschreven door Raoul

Op 20 april mijn feestje ter gelegenheid van mijn 50-jarig bestaan mogen vieren. Top geregeld door Caroline en collega's. Nog lekker in de oude situatie, zoals een bruine kroeg hoort te zijn.

08/01/18 Afscheidsreceptie van collega's Tatasteel- Continugietmachine

Geschreven door Gerard van der Park

Donderdag 14 dec. 2017 i.v.m. stoppen met werken/pensioen een afscheidsreceptie gegeven in De Lantaarn, een met hapje en drankje goed verzorgde receptie. De gelegenheid het voor café was perfect, daar ook op een scherm foto's getoond konden worden van collega's op het werk van afgelopen jaren, waar veel de aandacht voor was. Caroline en collega nogmaals bedankt voor de bediening

30/10/17 Zag Saartje

Geschreven door Gerda Adrichem

Heb op een vrijdagavond mijn verjaardag gevierd, erg gezellig in het voorcafe! Stond nooit met een leeg glas en heerlijke hapjes tussendoor. Eigenlijk wist ik het ook wel want het is altijd goed bij de Lantaarn! Caroline, Monique, Sandra en Sanne, jullie zijn toppers!

08/10/17 60 jaar

Geschreven door Cees Valkering

Een goed verzorgde avond gehad. Alles top geregeld en de gasten waren zeer tevreden. Glaasjes waren net leeg of er was alweer een nieuwe. Het patatje op het eind was ook een succes. Caroline en personeel jullie waren toppers!

07/09/17 50- jarig huwelijk

Geschreven door Fam. Groot

Communicatie met Caroline was super. Alles duidelijk en goed voor elkaar. We hebben een heel leuk feestje gehad waarbij niemand iets tekort kwam. Iedereen die we daarna gesproken hebben was vol lof over de bediening en inhoud. Prijs technisch perfect voor elkaar.

2018 | Ontwikkeld door Zeno